Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς αγαπούν το βιβλίο, προωθούν  τη δημιουργικότητα και τη δυνατότητα έκφρασης και στηρίζουν αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της συγγραφής.  Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζουν τη δράση «Βήμα σε νέους συγγραφείς» αφιερωμένη στους νέους λογοτέχνες.

Στις 8 Μαΐου 2017 δίνεται η ευκαιρία σε όσους δημιουργούς το επιθυμούν (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 12) να παρουσιάσουν  το έργο τους, στο Θέατρο «Οδού Χήλης»(Χηλής 12 και Τριπόλεως)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο συγγραφέας

  • πρέπει να έχει εκδώσει το βιβλίο του από το 2010 και μετά.
  • μπορεί να παρουσιάσει βιβλίο οποιασδήποτε κατηγορίας (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, βιβλίο γνώσεων ή βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας κ.λ.π.)
  • Υποχρεούται να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση https://goo.gl/Etb2tA για τη συμμετοχή στην εκδήλωση «Βήμα σε νέους συγγραφείς» εφόσον ενημερωθεί και αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής.
  • οφείλει να ολοκληρώσει την παρουσίαση του εντός 15 λεπτών.
  • φέρει την αποκλειστική ευθύνη της παρουσίασης, ο ίδιος ή ο εκδοτικός οίκος με τον οποίο συνεργάζεται (στήσιμο, θέμα, προσκεκλημένοι, φωτογραφίες, κ.λ.π.).
  • οφείλει να προσφέρει 1 τουλάχιστον αντίτυπο του έργου του για τον εμπλουτισμό της συλλογής των βιβλιοθηκών.

 

Η  Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς

 

  • οφείλουν να τυπώσουν μία αφίσα με το όνομα και το λογότυπο της εκδήλωσης Βήμα σε νέους συγγραφείς, όπου θα αναφέρονται τα ονόματα των συγγραφέων που θα συμμετέχουν, καθώς  και η  ώρα και ο τόπος  που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
  • οφείλουν να προωθήσουν το γεγονός επικοινωνιακά με αποστολή δελτίου τύπου αλλά και αναρτώντας τις σχετικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Καλαμαριάς και των Δημοτικών Βιβλιοθηκών.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την  Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι είναι η υπεύθυνη Βιβλιοθήκη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης  Βήμα σε νέους συγγραφείς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση  μπορείτε να απευθύνεστε στο  τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης  2310 421752 ή 2313314491 με την κ. Πετρούλα Βόλτση.

Ώρες επικοινωνίας στη βιβλιοθήκη

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή 8.30-15.00 & Τετάρτη 13.00-20.30

 

biblio

Comments are closed.