Αγαπητά μέλη των βιβλιοθηκών,

Οι Βιβλιοθήκες Καλαμαριάς συνεχίζουν να παραμένουν κλειστές για το αναγνωστικό τους κοινό μέχρι την ανακοίνωση των επίσημων αποφάσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσια Υγείας(ΕΟΔΥ).

Για την αποφυγή συνωστισμού τις πρώτες μέρες λειτουργίας και την καλύτερη διαχείριση του όγκου των βιβλίων που αναμένεται να επιστραφεί, οι Βιβλιοθήκες της Καλαμαριάς από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 θα δέχονται μόνο επιστροφές.

Η επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται στην είσοδο της κάθε βιβλιοθήκης. Εκεί θα υπάρχει κουτί στο οποίο θα αφήνετε τα βιβλία. Τα βιβλία θα μένουν σε τριήμερη καραντίνα σύμφωνα με τις συστάσεις της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων. Η επιστροφή των βιβλίων στο ηλεκτρονικό σύστημα της βιβλιοθήκης θα γίνει 3 ημέρες αργότερα, την οποία μπορείτε και να επιβεβαιώσετε μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στο KOHA.

Οι ημέρες και ώρες που δεχόμαστε επιστροφές είναι:

Δευτέρα: 14:00 – 19:00

Τρίτη έως Παρασκευή: 9:00 – 14:00

Η Βιβλιοθήκη της Κηφισιάς θα δέχεται επιστροφές μόνο Δευτέρα και Τρίτη

Προσοχή η είσοδος στο χώρο των βιβλιοθηκών δεν επιτρέπεται ακόμα. Όταν έχουμε νέα σχετικά με την επαναλειτουργία μας θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δανείζεστε υλικό μένοντας ασφαλείς στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας, καθημερινά στα τηλέφωνα των βιβλιοθηκών.

Comments are closed.