«Στις βιβλιοθήκεςο κόσμοςείναιπολύχρωμος»

Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς συμμετέχουν για 2ο συνεχές καλοκαίρι στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο«Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναιπολύχρωμος».

Μαζί με άλλες 116 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της Ελλάδα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή εκστρατεία με στόχο να προωθήσουν την ανάγνωση, την δημιουργικότητα και την καινοτομία σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Η καλοκαιρινή καμπάνια είναι μία δράση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library χρηματοδοτούμενη από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, οι βιβλιοθήκες μας με τις δράσεις τους απαντούν στην πρόκληση των καιρών , προτείνοντας έναν κόσμο που μπορεί να γίνει πολύχρωμος μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει106 δράσεις και θα διαρκέσει από17 Ιουνίου έως και 10 Σεπτεμβρίου. Τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν διακρίνονται για την ποικιλία στην προσέγγιση των θεμάτων αλλά και για τον βιωματικό τους χαρακτήρα. Απευθύνονται κυρίως σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών έως 12 ετών. Υπάρχουν όμως δράσεις που απευθύνονται σε ενήλικες και θα υλοποιηθούν στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς.

banner_500x280p

Συνολικό πρόγραμμα, καλοκαιρινή εκστρατεία2013

 

 

Comments are closed.