“Τρεις… κι ο Αίσωπος!”

του Θοδωρή Παπαϊωάννου

Δωρεάν Θεατρική Παράσταση

Oι βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Τρεις…κι ο Αίσωπος», την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη” (Μεταμορφώσεως 7).

Για παιδιά από 3+ με τη συνοδεία ενός ενήλικα. Είσοδος ελεύθερη.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας  συμπληρώνοντας την παρακάτω  ηλεκτρονική φόρμα (για κάθε παιδί χωριστά)

Θεατρική παράσταση Νοεμβρίου 2021 – Φόρμες Google

 

Σε περίπτωση  μεγάλης ζήτησης θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ώρα 2:30 μ.μ. στην Δανιηλίδειο βιβλιοθήκη. Η ενημέρωση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης θα γίνει ηλεκτρονικά και μόνο για τους επιτυχόντες. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά  με τις βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς  για να μάθετε τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση αδυναμίας να παρευρεθείτε στην παράσταση ειδοποιήστε άμεσα στο danihlideiosl@gmail.com  (μέχρι το Σάββατο 27 Νοεμβρίου).

Μέτρα προστασίας κατά του Covid – 19

Η είσοδος, σύμφωνα με τα νέα μετρά, επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανοσίας για ενήλικες. Για τα παιδιά  από 4 ετών, η είσοδος γίνεται με βεβαίωση αρνητικού  self test εντός 24 ωρών ή rapid 48 ωρών.

Απαραίτητη η μάσκα στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και κατά την διάρκεια της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Αίσωπος είναι ένας αιώνιος παραμυθάς, ο κορυφαίος αφηγητής και δάσκαλος, που χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή του, παραμένει μοντέρνος, επίκαιρος και πανανθρώπινος.
Του Αισώπου μας οι μύθοι γίναν ένα παραμύθι

Λέλεκας και αλεπού, ποντικίνα και λιοντάρι

τζίτζικας τραγουδιστής, δυο μυρμήγκια όλο χάρη

και πιο δίπλα άλλοι τρεις, γιος πατέρας και Ντορής.

Έννοιες όπως η φιλία, η βία, ο ρατσισμός, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος της γνώμης και η αξία της εργατικότητας και της προνόησης αναδύονται μέσα από τις ιστορίες κι εξετάζονται μέσα από τους ρόλους που είναι έντονοι, ακραίοι και πολλές φορές σκληροί και που μέσα από τις καταστάσεις και τα βιώματα τους αναπλάθονται, διαμορφώνονται, αλλάζουν και φέρνουν την ανατροπή στις σχέσεις τους με τον εαυτό τους και τους γύρω

 Βάλτε τις μάσκες σας και ελάτε να ταξιδέψουμε  στον μαγικό κόσμο του θεάτρου!

Εκ των βιβλιοθηκών

Δανιηλίδειος Βιβλιοθήκη

Τηλ.2310456-658

Email danihlideiosl@gmail.com

Comments are closed.