Στις 21 Δεκεμβρίου χαρίζουμε βιβλία!

Το πιο μεγάλο φως του κόσμου θα φωτίσει την πιο σκοτεινή νύχτα του χρόνου. Χιλιάδες φωτεινά αστέρια θα ανάψουν στον σκοτεινό ουρανό χαρίζοντας την ομορφιά του πιο φωτεινού έναστρου ουρανού.

Η ιδέα να καθιερώσουμε την 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, τη μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου για το βόρειο ημισφαίριο, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, ως ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ με τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας, τους μαθητές μας, τα παιδιά μας όπως πρότεινε η ELNIPLEX δεν μπορούσε παρά να μας βρει  σύμφωνους και στην Καλαμαριά.

Αγόρασε ένα βιβλίο

Αντάλλαξε ένα βιβλίο

Δανείσου ένα βιβλίο

Δάνεισε ένα βιβλίο

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καλαμαριάς αγκάλιασε  αυτήν την πρωτοβουλία της ELNIPLEX και οργανώνει χαριστικό bazaar βιβλίου την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο χώρο της Βιβλιοθήκης από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ημέρα, να σας χαρίσουμε βιβλία και να ανταλλάξουμε ευχές για τις γιορτές που έρχονται.

Θα υπάρχουν και βιβλία Secret Santa  δηλαδή τυλιγμένα σε δώρο για τους τολμηρούς αναγνώστες.  Σας περιμένουμε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων που ετοιμάσαμε για σας.

Αργυρουπόλεως 34  Καλαμαριά

2310423233

Comments are closed.