Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς συμμετέχουν για 4ο συνεχές καλοκαίρι στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…!”
Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, υπάλληλοι και χρήστες των βιβλιοθηκών καλούνται να ανακαλύψουν μέσα από δραστηριότητες, εκδηλώσεις και εργαστήρια τους ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει μία βιβλιοθήκη. Μπορεί να γίνει κρυψώνα θησαυρών … ή μια μηχανή του χρόνου … ή ένας χάρτης … ή ένα μουσείο … ή ένα καράβι … ή ένα εργαστήριο πειραμάτων … ή μια μεγάλη κουφάλα σ’ ένα δέντρο …
Μαζί με άλλες Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της Ελλάδα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή εκστρατεία με στόχο να προωθήσουν την ανάγνωση, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Φέτος τη διεξαγωγή της Καλοκαιρινής Εκστρατείας αναλαμβάνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Future Library χρηματοδοτούμενη από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η εκστρατεία περιλαμβάνει 124 δράσεις και θα διαρκέσει από 18 Ιουνίου έως και 10 Σεπτεμβρίου. Τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν διακρίνονται για την ποικιλία στην προσέγγιση των θεμάτων αλλά και για τον βιωματικό τους χαρακτήρα.

Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι:

PROTYPO PR ?3 OPENPROTYPO PR ?3 OPENkarab A3 ayg_sept

Δανιηλίδειος Παιδίκη Βιβλιοθήκη:

DAIDEIOS A3 ioun_IoulDAIDEIOS A3 ioun_Ioul  DAIDEIOS A3 ioun_Ioul

Δαήδειος Παιδική Βιβλιοθήκη:

Πρόγραμμα Αυγούστου

DAIDEIOS A3 ioun_Ioul PROTYPO PR ?3 OPEN

Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Κηφισιάς:

DAIDEIOS A3 ioun_Ioul

Παιδική Βιβλιοθήκη Φοίνικα:

PROTYPO PR ?3 OPEN

Comments are closed.